بحران امنیتی کشور، در آجندای مجلس قرار می گیرد

نمایندگان مجلس به شدت از اوضاع بد امنیتی در کشور ابراز نگرانی کرده و تاکید دارند که مجلس در شرایط کنونی باید وضعیت بد جاری در کشور را در آجندا بگیرد تا تصمیمی در زمینه گرفته شود.

اغلب نمایندگان مجلس در جلسه امروز از رخدادهای ناگوار در گوشه و کنار افغانستان به ویژه در ولایت های بدخشان، بلخ، فاریاب، فراه، غزنی، خوست و در کل تمامی کشور به شدت ابراز نگرانی نموده و رهبران حکومت وحدت ملی را به بی توجهی متهم کردند.
نیلوفر ابراهیمی عضو مجلس با اشاره به اوضاع بد امنیتی کشور گفت: " رهبران حکومت وحدت ملی نمی دانند در کشور چه می گذرد و مملکت را در گرو خود گرفته اند؛‌ پس پارلمان باید جایگاهش را در شرایط کنونی تثبیت کند و اگر کاری از دست این خانه برنمی آید باید دروازه اش بسته شود".
عبدالطیف پدرام دیگر عضو مجلس نیز خاطر نشان کرد: " واقعا دولت وجود ندارد؛ مجلس باید ابتکار عمل را در دست گیرد. شرم است برای هر کار کوچک، یک امریکایی تصمیم بگیرد؛‌ اگر افغانستان مستعمره است اعلام بکنید وگرنه کاری باید انجام شود".
پدرام، حکومت وحدت ملی را بدلیل ناکارایی اش به ویژه در راستای گسترش نا امنی ها در کشور "بی کفایت و مزخرف" خواند.
غلام حسین ناصری دیگر عضو مجلس نیز بیان داشت که وضعیت کنونی کشور بدتر از دوره حکومت کمونیستی داکتر نجیب الله است. در دوره نجیب الله، مخالفت های مسلحانه مجاهدین شدت گرفت و سبب سقوط حکومت گردید.
آقای ناصری به مخالفت ها در درون حکومت اشاره کرد و افزود: " عملکردهای ناشایست رهبران دو تیم حکومت وحدت ملی زمینه حضور و گسترش فعالیت های داعش و طالبان در کشور فراهم ساخته است".
در همین حال؛ عبدالرئوف ابراهیمی رییس مجلس نیز گفت: " ناامنی ها در سطح ولایات افزایش یافته است. هموطنان ما در گوشه و کنار کشور سربریده می شوند؛‌ این در حالی است که وزارت دفاع که مهم ترین نهاد امنیتی است در سرپرستی به سر می برد. کسی به حیث نامزد وزیر معرفی می شود؛ اما با تاسف دوباره استعفا می دهد که خود نشان دهنده وضعیت ناگوار در درون حکومت است".
آقای ابراهیمی با اشاره به پیشنهاد نمایندگان به منظور بحث روی اوضاع جاری کشور یادآور شد: " ما از طریق کمیته روسا برای یک روز بحث روی چالش های امنیتی کشور را شامل آجندا می سازیم تا در خصوص برخوردی که حکومت نسبت به اوضاع دارد، بحث تفصیلی انجام دهیم و تصمیم اتخاذ کنیم".
او در خصوص معلوم نشدن سرنوشت ۳۱ مسافر نیز گفت که هیچ گونه اجراآتی در زمینه رهایی آنها صورت نگرفته و هیات اداری مجلس با تحصن کنندگان از نزدیک همدردی خواهد کرد.
۳۱ مسافر ۵۰ روز قبل توسط افراد نقاب پوش در زابل ربوده شد و تا به حال حکومت برای آزادی آنان کاری انجام نداده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.